x
  • B. Ledbetter, S. Wehunt, M. A. Rahman, M. H. Manshaei. "LIPs: A Protocol for Leadership Incentives for Heterogeneous and Dynamic Platoons." In 2019 IEEE 43rd Annual Computer Software and Applications Conference (COMPSAC), vol. 1, pp. 535-544. 2019.

• M. M. Hasan, M. A. Rahman, M. H. Manshaei, W. Saad. "A Game-Theoretic Analysis of Pricing Competition between Aggregators in V2G Systems." In 2019 IEEE 43rd Annual Computer Software and Applications Conference (COMPSAC), vol. 1, pp. 549-558, 2019.

• M. Mohebbi Moghaddam, M. H. Manshaei, M. Naderi Soorki,W. Saad, M. Goudarzi, D. Niyato, " On Coordination of Smart Grid and Cooperative Cloud Providers", IEEE Sytems Journal, 2020.
  • M. Moallem, A. Shojaei, M. H. Manshaei, "Social Optimal Energy Management with the Presence of the battery Storages in Smart Grid." Journal of Iranian Association of Electrical and Electronics Engineers, 2020.
  • N. Vratonjic, M. H. Manshaei, J. Grossklags, J. P.  Hubaux, "Ad-blocking games: Monetizing online content under the threat of ad avoidance". In The Economics of Information Security and Privacy (pp. 49-73), Springer Berlin Heidelberg, 2013.
  • N. Vratonjic, M. H. Manshaei, and J.-P. Hubaux, "Online Advertising Fraud," The Death of The Internet and What Can be Done to Stop It, Wiley, Markus Jakobsson (ed.), 2011.

پسادکتری:

• فاطمه نوری
  • سپیده ضیایی
  • سارا رنجبران

دروس ارائه شده در ترم جاری:

دکتر حیدرپور:

• طراحی الگوریتم (کارشناسی): صنعتی اصفهان.
  • شبکه های کامپیوتری  (کارشناسی): صنعتی اصفهان.

دکتر منشئی:

• مبانی فناوری اطلاعات (کارشناسی): صنعتی اصفهان.
  • شبکه های کامپیوتری (کارشناسی): صنعتی اصفهان.

به آرمایشگاه تحقیقاتی نظریه بازیها و طراحی مکانیزم در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان خوش آمدید. این آزمایشگاه تحقیقاتی تحت هدایت دکتر محمدحسین منشئی در سال 1390 پایه ریزی شده است. گروه تحقیقاتی ما پروژه های گوناگونی را در رنج وسیعی از موضوعات شامل امنیت شبکه، بیولوژی محاسباتی، اینترنت اشیا، زنجیره بلوکی و شبکه هوشمند برق به انجام می رساند. تمرکز ما بطور خاص بر روی مدلهای مبتنی بر نظریه بازیها برای مطالعه و حل چالش های مطرح در حوزه های اشاره شده می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه به قسمت زمینه های تحقیقاتی مراجعه نمایید.